Keuken wrappen

Keuken wrappen: wat is dat?

Je keuken laten wrappen, wat is dat eigenlijk? Wanneer je het hebt over een keuken laten wrappen heb je het over het beplakken van je huidige keuken met speciale folie. Deze folie bedekt de oude kleur van je keuken met een nieuwe kleur folie waardoor je keuken een hele nieuwe kleur en uitstraling krijgt. Ben je toe aan een nieuwe kleur van je keuken zonder het gedoe en de kosten van een nieuwe keuken? Dan is het laten wrappen van je keuken de perfecte oplossing!

Offerte aanvragen

Voordelen van keuken laten wrappen

Naast dat uw keuken in een mooi nieuw jasje wordt gestopt, heeft het laten wrappen van uw keuken ook vele andere voordelen.

 • Voordelig: Een wrap voor uw keuken is velen malen goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe keuken.
 • Mooi eindresultaat: Wanneer de keuken volledig gewrapt is kunt u genieten van een prachtige keuken zonder krasjes, bubbeltjes of andere onregelmatigheden.
 • Snelle oplevering: Een keuken wrappen is zo gedaan! Bij Home Wraps kunnen we uw keuken binnen 1 dag volledig wrappen.
 • Geen verbouwing nodig: Laat een verbouwing achterwegen en kies voor een keuken wrap zonder rommel en gedoe.
 • Ruime keuze: Er is een ruime keuze uit materiaal en kleur.
 • Duurzaam: Duurzaam voor zowel portemonnee als het milieu!
 • Geschikt voor huurwoningen: Uw huurwoning personaliseren? Wrap uw keuken in uw eigen kleur en haal het er weer af als u gaat verhuizen.
 • Minder beschadigingen: Onze folie is van hoge kwaliteit en kan tegen een stootje. Geen krassen of deuken meer in uw keuken.

Hoe doen wij het?

Bij het wrappen van uw keuken beplakken wij het volledige buitenoppervlak van uw keuken met interieur folie. Denk aan uw koelkast, vriezer en keukenkastjes. Alles wordt meegenomen in de wrap.

Zwarte keuken wrap

Bij Home Wraps is er erg veel keuze uit materiaal soort en kleur. Zo kunt u uw keuken in matzwart laten wrappen, in het grijs laten wrappen of kiezen uit verschillende looks zoals een hout-look of hoogglans. De wrap zorgt voor een strakke nieuwe kleur en een te gekke nieuwe uitstraling. Uw ‘oude keuken’ zal bijna niet meer te herkennen zijn!

Een aantal van onze populaire wraps

 • Matzwarte wrap
 • Antraciet wrap
 • White marble wrap
 • Mat witte wrap

Na het kiezen van de kleur en look komen wij bij u thuis langs om uw keuken zorgvuldig te plakken. Dit is binnen één dag gedaan.

Bekijk samples

Keuken wrappen voor en na

Schuif de pijltjes heen en weer om het resultaat te kunnen bekijken
Maak een afspraak

Keukenblad wrappen

Naast het volledig beplakken van uw keuken kunnen we ook uw keukenblad of aanrechtblad wrappen. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen we uw keukenblad voorzien van een mooie marmeren look of hout-look. Uiteraard zijn er ook voor het aanrecht erg veel kleuren mogelijk.

De kosten

Hoeveel kost het laten wrappen van een keuken? Dat ligt aan de grootte van de keuken en de keuze in materiaal en kleur. Om deze reden hanteren wij geen vaste prijzen en maken wij altijd een op maat offerte. Gemiddeld kost het wrappen van een doorsnee keuken zo’n €899,- voor het volledig wrappen van de keuken.

Maak een afspraak

Krijg ik snel beschadigingen in mijn aanrecht met een wrap?

Nee hoor! Onze folies zijn van een dusdanig hoge kwaliteit dat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Hoelang gaat de folie mee?

Gemiddeld blijft de folie zo’n 10 jaar mooi. Bij goed onderhoud kan het folie zelfs langer meegaan.

Kan de folie beschadigen met schoonmaken?

Nee, eigenlijk niet. Als u het schoonmaakt met een biologisch afbreekbare ontvetter, warm water en een gewoon doekje blijft het folie mooi. We raden wel af schoon te maken met chloor of bleek.

Is zonlicht schadelijk voor een gewrapte keuken?

Nee, ons folie is UV bestendig. Hier hoeft u zich daarom geen zorgen om te maken.

Hoelang duurt het wrappen van een keuken?

Afhankelijk van de grootte van de keuken zijn wij eigenlijk altijd binnen één dag klaar. Als de keuken groot is kan het zijn dat we hier een halve dag extra voor nodig hebben.

Kan ik ook meer dan alleen een keuken laten wrappen?

Jazeker! Er zijn erg veel mogelijkheden als het aankomt op wrappen van interieur. Zo wrappen wij ook badkamers, kasten, tafels en vensterbanken. Heeft u iets anders in gedachten kunt u het altijd vragen via: Info@homewraps.nl

Offerte aanvragen voor mijn keuken

Wilt u weten hoeveel het kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen

Wat anderen over ons zeggen

We zijn erg trots op de service die we bieden. Lees de reviews van onze tevreden klanten.