Veelgestelde vragen

Waarom wrappen en geen nieuwe keuken?

Een nieuwe keuken brengt veel kopzorgen met zich mee, kost u al gauw minimaal €6000 en daar zit vaak een lange levertijd bij van meerdere maanden. Het wrappen van de keuken is een goedkope oplossing die de keuken toch een compleet nieuwe look geeft, zo kun je de kleur, matte of marmeren look van de keuken volledig naar eigen smaak samenstellen.

Op het moment dat we klaar zijn zal je het gevoel van een compleet nieuwe keuken krijgen, voor relatief minder geld creëren wij voor een moderne chique look van de keuken.

Hoelang zijn we bezig met uw keuken wrappen?

In principe is elke keuken in 1 werkdag klaar, maar het kan zijn dat we nog een dag extra nodig hebben dat hangt af van de grootte van de keuken en de wensen van de klant.

Wat is de prijs om een keuken te wrappen?

Elke keuken is uniek daarom hanteren wij geen vaste prijzen.

Prijsbepalend is: de grootte van uw keuken, het materiaal van de folie of kleur ook houden we rekening met de reisafstand. Wij hanteren een vanaf prijs van €499,- maar om de exacte prijs voor uw keuken te bepalen hebben wij afmetingen + foto’s van de keuken nodig.

Wat is de omgeving waar jullie wrappen?

Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Hoe lang gaat de folie mee?

Gemiddeld blijft de folie minimaal 10 jaar mooi, maar als u de keuken goed bijhoudt moet het langer kunnen.

Wat is mijn garantie?

Bij ons krijgt u twee jaar garantie! Wij hebben voldoende vertrouwen in onze manier van wrappen, vakmanschap en kwaliteit van onze folie.

Ik heb een stukje folie dat loslaat, komen jullie het oplossen voor mij?

Als de folie zomaar loslaat, dan komen wij dezelfde dag nog om het probleem op te lossen, Dat is uiteraard niet de bedoeling!

Bij dit soort problemen vragen wij u om meteen contact op te nemen met ons.

Zo kunnen wij beoordelen of de schade binnen de garantie valt.

Kan de folie tijdens het schoonmaken loslaten?

Nee. In principe als u met een normaal doekje en schoonmaakmiddelen schoonmaakt niet, zolang u niet met harde en scherpe materialen op de hoekjes schuurt zal er niks loslaten.

Is het materiaal bestendig tegen een stootje?

Wij van Homewraps werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit folie die stoot- en krasbestendig is en speciaal gemaakt is voor interieur.

Deze folie heeft een extra dikke laag, met sterk hechtende lijmlaag.
Die zeker 10 jaar meegaat (bij normaal gebruik).

Welke kleuren zijn mogelijk?

Je kan het zo gek niet bedenken of het kan bij ons, van matzwart tot een marmer look of houten look tot aan felgeel, alles valt te realiseren.

Kan ik iets aantasten tijdens het schoonmaken van mijn gewrapte keuken?

Nee. Als u de keuken met biologisch afbreekbare ontvetter, warm water en een gewoon doekje schoonmaakt absoluut niet. Wij raden u sterk af bijtende stoffen zoals chloor of bleek te gebruiken, dit kan schade maken aan de folie.

Is de folie die jullie gebruiken duurzaam?

Absoluut. De folie gaat jaren mee en is ook bedoeld als oplossing voor op de lange termijn, wij werken met hoge kwaliteit folie zodat u zeker 10 jaar kunt genieten van je ‘nieuwe’ keuken.

Wat voor soort interieur wrappen jullie?

Wij wrappen keukens, badkamers, kasten, tafels en vensterbanken

Heeft u iets anders in gedachten kunt u het altijd vragen via: Info@homewraps.nl

Keuken na wrap met logo

Waarom voor ons kiezen?

  • Kwaliteit
  • Service
  • Kostenbesparend
Neem contact op