Bekijk de diensten van Home Wraps

Keuken wrappen

Bij het wrappen van uw keuken beplakken wij het volledige oppervlak met interieur folie voor het buiten aanzicht van de keuken, met meerdere keuze uit kleuren en materialen van de folie, waardoor de keuken volledig naar uw wens gestyled wordt. Op deze manier creëren wij voor u het gevoel van een nieuwe keuken zonder kopzorgen.

Wij werken met hoogwaardige kwaliteit folie die stoot- en krasbestendig is en daardoor zeker 10 jaar meegaat.

De behandeling van het wrappen van de keuken bestaat bij ons uit het wrappen van het volledige buitenoppervlak van uw keuken, dat houdt in:

  • laatjes
  • koelkast
  • keukenkastjes

De binnenkant van de keukenkasten en apparatuur zitten hier niet bij inbegrepen. Op aanvraag kunnen wij dat echter wel doen. Ook kunnen wij uw keuken voorzien van een aanrechtblad wrap.

Maak een afspraak

Badkamer wrappen

Is jouw badkamer ook toe aan een nieuwe look, maar is het te duur en eigenlijk nog niet nodig om de badkamer te vervangen? Dan is het wrappen van je badkamer een mooie en goedkope oplossing. Binnen 1 werkdag heb jij een vernieuwde badkamer met een totaal andere uitstraling. Bijkomend voordeel is dat je niet de troep en het kabaal hebt die wel horen bij het vervangen van een badkamer. Bijna alles in je badkamer kun je wrappen. Denk aan wanden, tegels, spiegels en je badkamermeubel.

De hoge kwaliteit van het materiaal dat bij een interieurwrap gebruikt wordt, maakt dat de folie ook in vochtige omstandigheden goed blijven zitten. Er kan immers sprake zijn van een grote hoeveelheid condens in de badkamer. Zeker in de winter, als het buiten kouder begint te worden. Alle folies zijn waterafstotend hittebestendig, je loopt dus niet het risico dat de folie aan de randjes los gaat laten.

Maak een afspraak

Aanrechtblad wrappen

in veel gevallen is het mogelijk om ook uw aanrechtblad te voorzien van een nieuwe look.
De prijs voor het wrappen van een aanrechtblad is vooral afhankelijk van wat u met het blad zou willen qua kleur/materiaal.
We hebben een groot aanbod solid colors, Daarnaast beschikken we over een grote collectie interieurfolies met verschillende structuren en motieven, zoals hout/steen/beton/zand etc

Wij werken met hoogwaardige kwaliteit folie die stoot- en krasbestendig is En daardoor zeker 10 jaar meegaat.

Maak een afspraak

Wat anderen over ons zeggen

We zijn erg trots op de service die we bieden. Lees de reviews van onze tevreden klanten.
Leer meer over ons

Heeft u vragen? Bekijk onze FAQ en misschien staat uw vraag er wel tussen.

Ga naar FAQ