Keuken laten wrappen in Leiden

Keuken wrappen

Wilt u uw keuken laten wrappen in Leiden? Dat kan!

U bent toe aan een nieuwe keuken maar ziet op tegen de kosten en de verbouwing hiervan. Bij Home Wraps begrijpen we dat heel goed en bieden daar de oplossing voor. Wij verzorgen uw keuken in Leiden van een strakke nieuwe wrap in elke gewenste kleur. Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij het wrappen van uw keuken maken wij gebruik van speciaal interieur folie. Dit folie is beschikbaar in verschillende kleuren en materialen waardoor uw keuken helemaal naar wens wordt gemaakt. Wanneer u uw kleur- en materiaalkeuze heeft gemaakt beplakken wij het volledige buitenoppervlak van uw keuken zoals laatjes, kastjes en koelkast. Uw keuken wordt als het waren in een nieuw jasje gestopt waardoor uw oude keuken bijna niet meer te herkennen is!

Maak een afspraak

Kosten keuken laten wrappen in Leiden

Een gloednieuwe keuken laten aanbrengen in uw huis kost al snel zo’n €6000,-. Het laten wrappen van uw keuken in Leiden is daarentegen een stuk goedkoper. Bij Home Wraps heeft u namelijk al een gewrapte keuken voor gemiddeld €999,-. Dat betekent dat u een gloednieuwe look voor uw keuken heeft voor 1/6 van de prijs van een nieuwe keuken.

Keuken wrappen: voor en na voorbeelden

Uw keuken heeft er nog nooit zo goed uit gezien na een wrap behandeling. Het sterke folie zorgt voor een strakke look en een goede antikras laag. Ook is het laten wrappen van uw keuken een erg duurzaam oplossing in tegenstelling tot het plaatsen van een nieuwe keuken. Zowel voor de portemonnee als voor materiaal gebruik.

Een bijkomend voordeel van een wrap, is dat deze er ook weer afgehaald kan worden. Mocht u in een huurhuis wonen en de kleur van uw keuken willen veranderen, dan kan de wrap er weer worden afgehaald als u gaat verhuizen.

Keuken wrap voor
Keuken wrap na

Welke kleuren wrap zijn er?

Als het aankomt op de kleur van de wrap is eigenlijk alles mogelijk. Ook is er erg veel keus voor de look van de wrap. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een hout-look, marmere look, matte look of hoogglans.

  • Matte folie
  • Hoogglans folie
  • Folie met opdruk

 

Keuken wrappen offerte

De kosten voor het laten wrappen van uw keuken in Leiden hangt af van de grootte van uw keuken en het type folie. Zo kost het meer als u een grotere keuken heeft en kiest voor een duurdere folie. De gemiddelde kosten voor een keuken wrap ligt rond de €999,-.

Wilt u uw keuken laten wrappen en bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Home Wraps. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wat anderen over ons zeggen

We zijn erg trots op de service die we bieden. Lees de reviews van onze tevreden klanten.
Leer meer over ons

Heeft u vragen? Bekijk onze FAQ en misschien staat uw vraag er wel tussen.

Ga naar FAQ